29. juli 2015 – Nyt fra formanden

logo

Kære forældre.

Så nåede vi et skridt længere og nærmere skolestart. Det viste sig at være et mindre problem at finde yderst kvalificerede personale, så vi er meget glade for at kunne meddele at vi nu har personalesiden på plads, fra den 1/8 ser det således ud:

Marianne Hertling som leder på deltid.
Astrid Engelund som lærer.
Carsten Hasfeldt som lærer i en delt ansættelse med Horslunde Realskole.
Bielle Teglbjærg som pædagog i SFO på deltid.
Josephine Salome Ulnits som pædagogmedhjælper på deltid i dagtilbud.
Birgit Jensen som I jo kender i dagtilbud.
Lill Mortensen som I også kender til rengøring på deltid.

Bielle og Josephine varetager ligeledes vikarfunktionen på skoledelen. De har begge uddannelse og undervisningserfaring, så det er meget kvalificerede vikarkræfter. Alt i alt et personale med stor erfaring og faglig kvalifikation, der glæder sig til at komme i gang.

I slutningen af denne uge kommer vi personligt rundt med indmeldelsesblanketter til skole og SFO til jer forældre – så har i også mulighed for eventuelle afklarende spørgsmål.

Lørdag den 8. august kl. 12.00 holder vi indvielse af FBKH, hvor vi ligeledes præsenterer det nye personale. Der bliver udsendt og opslået endelig invitation senere, men tid og sted ligger hermed fast.

Vores hjemmeside er også ved at tage form på www.fbkh.dk  -bemærk at den stadig er under udarbejdelse.

Marianne har efterhånden fået lagt rammerne for det kommende skoleår, og børnenes skema er klart og er hæftet på denne mail. Der er selvfølgelig en stor grad af frihed for lærerne til at lave emner, rykke på frikvarterer, benytte de fantastiske rammer ude og inde m.m. når der kun er de 6 børn. Men når året er gået, så skulle børnene gerne samlet set ramme det vedhæftede skema.

Der kommer lidt mere info om en uges tid hvor vi har en samlet beskrivelse at vores grundlag som friskole på plads.

Selvejende Institution Fejø Børne- og Kulturhus
C/O Formand Niels Sloth Larsen
Storemosevej 115
4944 Fejø
Tlf. 40293288