Invitation til åbning

Kære børn. Forældre. Nyansatte lærere. Foreninger. Øboere. Og alle andre, der har haft en finger med i spillet og/eller får glæde af at

Fejø Børne- og Kulturhus nu er en realitet og derfor holder åbningsfest lørdag d. 8. august kl. 12!

Vi vil rigtig gerne se DIG/JER på skolen. Vi mødes i skolegården kl. 12, hvor vi håber, at ’vores nye’ skolebørn vil klippe den røde snor over for os.

Herefter er der præsentation af de nye lærere og pædagoger, der er blevet ansat og lidt fællessang.

Vi spiser frokost sammen – I tager lidt med til fælles buffet og service til eget brug. Efter frokosten er der rundboldkamp, og vi slutter af med is og kaffe.

Vi håber at se RIGTIG mange af jer – så vi kan få skudt VORES skole, børnehus og kulturhus rigtig godt i gang.

Download invitation

Og så glæder vi os til at præsentere:

Marianne Hertling der er ansat som skoleleder på deltid. Marianne bor på Fejø og har tidligere været skoleleder på Stenoskolen i Nakskov.

Astrid Engelund der er ansat som lærer i dansk, matematik, engelsk, billedkunst. Astrid har tidligere været ansat på Tunø som lærer for en håndfuld elever på 5 forskellige klassetrin.

Carsten Hasfeldt der er ansat som lærer i natur-teknik, idræt, musik og kristendom. Carsten er her om onsdagen, da han ugens andre dage er på Horslunde Realskole.

Bielle Teglbjærg der er ansat som pædagog i SFO på deltid. Bielle kan ikke deltage i festen, men hende får børnene lejlighed for at møde mandag – Bielle er netop flyttet til øen, så måske har nogle af jer hilst på hende allerede.

Josephine Salome Ulnits der er uddannet lærer og nytilflytter til Kragenæs. Josephine er ansat som deltidspædagogmedhjælper og afløser Birgit i børnehuset primært om eftermiddagen og vil kunne træde til som vikar i skolen.

Herudover fortsætter Birgit og Lill, som I allerede kender, i deres stillinger.

Vi vil også gerne benytte denne lejlighed til at præsentere jer for FBKH’s (Fejø Børne- og Kulturhus) nye hjemmeside: www.fbkh.dkVi arbejder på højtryk med at få alle relevante oplysninger formuleret og lagt ind. Senest 5.8 vil foreninger og andre interesserede kunne læse om retningslinjerne for brug af skolen fremover.

Mange hilsener bestyrelsen, Fejø Børne- og Kulturhus