Indbydelse til visionsfest … mit den ganzen molevitten!

Udklip

Lørdag, den 31. oktober samles vi på skolen til den årlige visionsdag, der i år har en masse af sideløbende aktiviteter og desuden slutter af med et brag af en fest.

Denne gang handler visionsdelen om vores alle sammens nye Børne- og Kulturhus. Connie og Jane, der også har faciliteret de tidligere visionsdage, har meldt, at de på frivillig basis vil komme og tage sig af visionsdelen, samle de mange idéer og tanker og hjælpe os med at få dem strikket sammen til noget konkret, som er klart til at føre ud i livet.

Læg gerne hovedet i blød i forvejen. Det kommer mest til at handle om 1: at rejse penge, 2: idéer til yderligere brug af skolen og 3: tiltrækning af nye familier med børn til øen. Måske bliver du inspireret til at bidrage til lige præcis den idé, der kan gøre en kæmpe forskel.

Parallelt med workshoppen foregår der også andre spændende ting for dem, der måske ikke har lyst til visionsseminaret:

Om eftermiddagen huserer Fru Whittas køkkenskole i skolekøkkenet. Her kan man melde sig til og være med til at kreere aftenens festmåltid. Børnene arbejder med aftenens kreative udtryk, bagning af eftermiddagskage mv. og andre med indslag til aftenens underholdning.

Festaftenen rummer et par solide overraskelser, blandt andet standupperen Mette Frobenius og en stor auktion … For svesken på disken: Skolen skal bruge penge. Så vi håber, nogle vil donere en rigtig god ting, der så kan udloddes på aftenens underholdende auktion og sælges til overpris, hvilken går direkte og ubeskåret til skolen.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 18. oktober.

Man kan tilmelde sig til hele dagen, udelukkende til visionsdelen, udelukkende til køkkenskolen, udelukkende til festen, udelukkende som hjælper eller facilitator på de parallelle aktiviteter, som børnepasser eller måske som taxachauffør efter aftenens fest … Måske kan du selv finde på mere?

Desuden kan man meddele, om man har en ting, man gerne vil donere til auktionen. Tingen skal have en værdi af mindst 300 kr. Kontakt Minna Raabo Larsen, hvis du har noget, du vil give.

Priser:

Frokost, kr. 25,-
Kaffe/kage, kr. 25,-
3-retters festmiddag, kr. 150,-
Vand, kr. 10,-
Øl, kr. 15,-
Vin, fl., kr. 75,-

Tilmelding kan ske til Lene Støvring på e-mail Lstoevring@hotmail.com, mobil 20 18 49 44 (kun fra kl. 18-20) eller ved at smide en seddel i postkassen på Storemosevej 36.

Yderligere information følger løbende her og på Facebooksiden.

Advertisement